Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik olmak, projenize yarar boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sebebiyle güvenli mekanlar oluşmasına katkı elde etmek ciğerin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Yangın anında insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesi kucakin yangın kapısı son gömlek nazik bir öneme sahiptir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Kapıları ısı ve esrar sızdırmadığı midein insanların dumandan zehirlenmesine duvar olan acil konum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı mecmu cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve davranışaretler kullanılır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile lokal yönetimlerin partner noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Zirda en nitelikli ve hoş layihamlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite bünyelar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile müntesip hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın bapları yalnız müstacel durumlarda binadan kaçışı hazırlamak bileğil, aynı zamanda yangın kabilinden durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha gibi yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu baplar özelliklerine için yanmadan 120 dakikaya kadar dayanabilirler. Duman sızdırmayan yangın bapsı zehirlenmelerin önüne geçer. Evgin çıkış bapları olarak da anılan bu bapların kullanmaı yalnız yalnız her binada zorunludur. Dayanıklılığı sebebiyle yangının yayılmasını belirli bir müddet engelleme özelliği olan yangın kapıları itfaiyenin ulaşma süresine denli dönem kazanmanızı sağlar.

Kapının güzel duyusal örgüsı ve heves edilen aksesuarların tasarrufı bedelı duraksız olarak etkilemektedir.

İçeriden dünyaarı yangın kapısı essah itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir katının küşade olması ve hariçarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Malzeme: Yangın kapılarında ekseri çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz mukavemetlidir.

Yanmaz metaller kullanılarak Yangın Kapısı FiyatlarıYangın Çıkış Kapısı üretilen Yangın Kapıları çok kişioğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı mefret binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page